hvem er jeg

 
jeg er en kvinde på 45 år, gift med Thomas som arbejder som tømrer. Vi har 3 skønne unger en dreng på 19 og 2 tvillingepiger på 15 år. 
Vi bor i et dejligt stort hus og med en kæmpe grund hvor der er plads til masser af ude leg.

Jeg har valgt at blive privat passer ( ja undskyld men vi må ikke kalde os andet pga ny lov )  fordi jeg synes det er et spændende og et livsberigende job med mange udfordringer og frihed til selv at bestemme hvad dagene skal gå med.  
jeg har gået hjemme med tvillingerne  i de første 3 år og fandt ud af at det lige var sagen for mig så jeg startede op med mine egne 2 og søgte efter 2 mere og de kom hurtigt. så det var bare super. 


jeg har snart været privat dagplejer i 13 år og elsker det, alle børn er forskellige og har forskellige behov og dem skal der være plads til.

Min grund til at starte som privat var, at der ikke var nogen, der kunne diktere mig om jeg skulle have 2 eller 4 børn.😀
der er ikke nogen mellemled hvis man er uenige om noget er der kun den pågældende forældre og mig, og så er tingene nemmere at løse. dermed ikke sagt at man ikke kan få hjælp fra kommunen.  De kommer på tilsyn ved os 2 gange om året for at sikre sig at alt er som det skal være.

 her kan vi selv kan bestemme hvad, hvor og hvilke ting og aktiviteter jeg og børnene vil beskæftige os med. Vi er ikke tvunget til at skal i legestue eller deltage i aktiviteter som måske ikke passer til os den pågældende dag, og vi kan i stedet vælge og blive hjemme og nyde dagen eller bare slappe af…og  da børnene er forskellige skal der være plads til at de lige har behov for en stille og rolig dag, jeg mener at det er dem der skal tages hensyn til.

Jeg plejer at sige at dette ikke er en instution men et hjem hvor børnene skal føle sig trygge og hjemme, da de trods alt tilbringer mange timer her.

Mine egne børn er også i hjemmet når de kommer hjem fra skole og  både de og de små synes det er hyggeligt at lege sammen både ude og inde.