hvordan en dag kan se ud ;)

Jeg vil prøve at beskrive en dag hos mig;)

I øjeblikket kommer der børn ind fra ca 6.15 og frem til 8
dem der kommer ind tilligt får morgenmad sammen med mine egne børn og mand så tit sidder vi mange omkring morgenbordet hvilket er meget hyggeligt.

Lidt over 7 tager mine børn i skole og så bliver der leget og tegnet eller malet eller hvad vi nu kan finde på af sjove ting.

ca mellem 8.30 og 9 får vi frugt og det er hvad årstiden nu lige tilbyder om sommeren har jeg selv en masse frugt i min have ( blommer, jordbær, hindbær, blåbær, solbær og moreller ;) og æbler og pærer så udbuddet er stort. 
men når jeg nu ikke lige har i haven ja så får vi en masse forskellig frugt for jeg synes det er vigtigt at de smager det. 

lidt over 9 går vi udenfor vi er stort set ude hver dag det skal virkelig være dårligt vejr for at vi bliver inde. Børnene elsker at være ude og jeg har en kæmpe stor have hvor vi kan boltre os. vi er ude til ca 10.45 hvor vi går ind og smører mad og spiser.
jeg bager selv rugbrød så vi hele tiden har friskt brød.

Når vi har spist bliver dem der skal sidde på potte sat og de mindste bliver skiftet og puttet. de store får gerne lige lidt ekstra tid og så bliver de også lagt i vognene.

Kl ca 15 får vi igen frugt eller grøntsager.